Recent Posts

19 Mayıs 2015 Salı

19.05.2015 KAZAN KILIÇLAR KÖYÜ ÇAMLIK TURU

Hayat, bir dağın yamacından akan dere gibi durmadan ilerlerken, sadece akan dereye bakmakla geçirdiğim zamanlar çok uzun oldu.Hayattan zevk alabilmenin en olmazsa olmazı kesinlikle bence de sağlık. Bunun dışında benim iradem dışında, hiç mi hiç hak etmediğin halde, hayat standartlarımızı etkileyen kişi, iş vb ortamlara daha ne kadar daha dayanılana bilinirdi ki...Akan derenin bir tarafında elini sokabilmek, bir yerlerinden yakalamak gerekiyordu.
Kazan-Kılışlar köyü- Çamlık- Sarıbeyler – Güvenç ve Kazan olarak yaklaşık 30 km planladığımız tur için, bir önceki gece kopan fırtınaların ardından ya çok iyi bir hava olacak yada yağmur devam eder diye kendi kendime söylenirken, sabah 6:00 oğlum Denis’in uyandırması ile kendimizi Kazan yolunda bulmuştuk.
Çok hazırlık yapmadığım ama kılıçlar köyüne doğru hatırı sayılır tırmanışların olduğunu biliyordum.Ben her zaman hedeflerimi küçük tuttuğumdan hedefe bir şekilde ulaşmayı başarmayı seçerim.Denis Kılıçlar köyüne gelmeden önceki ilk ciddi tırmanışta su koyması bir yandan da kafamda ki tur planını sürekli güncelleme gereğini ortaya çıkarmış, hadi dönelim serzenişlerine, az kaldı şu tırmanıştan sonra Çamlık bölgesi, son viraj vs. vs. derken, Kılıçlar köyü piknik alanına ulaştık.Her ne kadar Denis’e çaktırmasamda bende iyi yorulmuştum.Dinlenirken, piknik için gelen bir çok farklı okulların etkinliklerini izlerken, onlardan edindiğimiz bir uçurtmayı uçurtmak ile eğlenceli saatler geçirmiş, ikimizde dönüşü hiç düşünmez olmuştuk..Denis duygularını belli etmese de , yolda gördüğü büyüklerinin ona göstermiş olduğu performans ve başarısından dolayı tebrikleri en güzel ödül olmuştur.Uzun bir mola ardından tırmandığımız onca yüksekliğin keyfini çıkarma zamanı gelmişti.Yüksek sıcaklığın etkisi çok belirgin olmasına rağmen, neredeyse 14 km yolun 12 km sini hiç pedal çevirmeden aracımıza ulaşmayı başardık.













0 yorum :

Yorum Gönder